Contact

You are here

Action Workshops

De workshops van StreetwiZe zijn hoogst (inter)actief, met de bedoeling deelnemers te laten ontdekken en ervaren hoe ze de vaardigheden en lessen van de straat kunnen hanteren om hun uitdagingen aan te pakken. Onze workshops worden telkens afgestemd op de eigenheid en de behoeften van je organisatie.  

Action workshops zijn er voor leidinggevenden en medewerkers, zowel voor bestaande teams als voor teams van individuen.

In de vormgeving van onze workshops houden we maximaal rekening met de specifieke doelstellingen van onze opdrachtgevers. Zo zal een workshop Positieve focus voor (een team van) leidinggevenden wellicht eerder gericht zijn op het integreren en behouden van een positieve ingesteldheid binnen het team, terwijl dezelfde workshop voor medewerkers zich veelal zal toespitsen op de vraag hoe ieder van hen als individu positief gefocust kan blijven. 

Street Skills

 • Positive Focus Workshop

  Positieve Focus is de kunst om positieve emoties te voelen, gecombineerd met een gevoel van zingeving in de huidige realiteit. Op straat en in het bedrijfsleven is dat wat je nodig hebt om te overleven.

 • Agility & Resilience Workshop

  Wendbaarheid (agility) is de vaardigheid om snel en efficient actie te ondernemen. Veerkracht (resilience) is de vaardigheid om te anticiperen en terug te vechten na een mislukking of moeilijkheden.

 • Proactive Creativity Workshop

  Proactieve creativiteit is de kunst om vastgeroeste patronen te doorbreken.

 • Cooperative Competition Workshop

  Een goed idee wordt niet noodzakelijk (zomaar) een succes omdat het een goed idee is. Samenwerking in concurrentie is de vaardigheid om te zien wanneer samenwerking of concurrentie nodig is zowel collectief als individueel succes te bereiken.

Techniques

 • Pitching Workshop

  Mensen denken dat een goed idee zichzelf verkoopt. Het tegendeel is echter veelvuldig bewezen door goede ideeën die in de vuilnisbak eindigden omdat ze niet verkochten.

 • Storytelling Workshop

  Jouw verhaal moet gehoord worden. Storytelling is de meest effectieve manier om te overtuigen.

 • Leading Change Workshop

  Ontdek de drie factoren die nodig zijn om een veranderingstraject te leiden.

 • Connect

  Het belang inzien van te connecteren met alle stakeholders en je skills trainen om ze zo in de praktijk in te zetten

Interesse?

Start vandaag met een StreetwiZe sessie!

Contacteer ons