Contact

You are here

Coaching & Intervision

Heb je van dichtbij kunnen kennismaken met de straatvaardigheden en hoe je ze kan inzetten in de realiteit van vandaag, dan kan je ervoor opteren om ze te bestendigen in de cultuur van je organisatie of de aanpak en (gedrags)patronen van je team. 

StreetwiZe heeft een aantal coaches met internationale ervaring in huis, die graag bijdragen aan de ontwikkeling van het persoonlijk leiderschap en de teamvaardigheden van je mensen, net als aan hun bedrevenheid om met verandering om te gaan. Ook hiervoor baseren we ons overigens op het Street Skills-model. Het verhogen van de zelfredzaamheid van individuen en teams staat op elk moment voorop.

 

 

 

 

 

StreetwiZe heeft een team van coaches met internationale ervaring die business ervaring combineren met coaching vaardigheden. Zowel op individueel als op team niveau helpt de StreetwiZe coaching aanpak jouw mensen in de ontwikkeling van hun persoonlijk leadership, team vaardigheden en veranderings management. Al die vaardigheden staan in direct verband met de bewezen resultaten van ons Street Skills model.  

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een klankbord om de shared value in je bedrijf te verhogen? Heb je een ervaren partner nodig om je huidige CSR strategie om te turnen naar een social impact strategie? Als sociaal ondernemer kan StreetwiZe je een handje helpen om het juiste plan uit te tekenen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor een open gesprek.

 

Interesse?

Start vandaag met een StreetwiZe sessie!

Contacteer ons