Contact

You are here

Keynote • StreetwiZe People

StreetwiZe gebruikt haar ervaring op straat en in bedrijven om aan de hand van keynotes te inspireren en te motiveren. Ontwikkel samen met ons een op maat gemaakt veranderings- en ontwikkelingstraject met Action Workshops en coaching. Start het hele proces met een inspirerende keynote om iedereen te motiveren en tot actie aan te zetten.

De keynote duurt 90 minuten en worden gegeven door Arnoud Raskin.

Deze keynote is de perfecte link naar het verhaal, de inspiratie achter en de conclusies van Arnoud Raskin’s boek STREETWIZE.

Het verhaal van de straatkinderen en de unieke inspiratie die ze zijn, verteld door Arnoud Raskin, stichter van Mobile School en StreetwiZe. In zijn keynote legt Arnoud uit hoe 20 jaar werken met straatkinderen hem in de eerste plaats oog leerde hebben voor opportuniteiten om positieve impact te creëren.  

Velen beschouwen een wereld in verandering als een grote bedreiging. Door je open te stellen voor de vaardigheden van de straat zal je vaststellen dat veranderingen ook nieuwe kansen met zich meebrengen. Positieve focus, wendbaarheid en veerkracht, proactieve creativiteit en coöperatieve competitie zijn de de nieuwe standaard. In zijn keynote exploreert Arnoud deze ‘street skills’ en legt hij uit hoe je ze onder de knie krijgt.

 

 Benodigde tijd: 60-90 minuten

 

Interesse?

Start vandaag met een StreetwiZe sessie!

Contacteer ons