Contact

You are here

StreetwiZe story

In een wereld waarin je amper nog een hedendaags managementboek kan vinden waarin het aan de militaire woordenschat ontleende acroniem VUCA (Volatility – Uncertainty – Complexity – Ambiguity) niet centraal staat, is chaos dwingend. 

Bij StreetwiZe geloven we dat je 4 straatvaardigheden nodig hebt om van die chaos een opportuniteit te maken, net zoals straatkinderen dat elke dag opnieuw doen in hun complexe leefwereld. 

Positieve focus is de eerste van die vaardigheden: de kunst om telkens opnieuw de opportuniteiten te zien en te grijpen. Daarnaast zijn er wendbaarheid en veerkracht, die refereren aan ons vermogen om met moeilijkheden om te gaan. Proactieve creativiteit is de derde vaardigheid en een belangrijke voorwaarde voor succes. En tot slot is er coöperatieve competitie of de vaardigheid om de juiste afweging te maken tussen individuele en groepsbelangen.

De StreetwiZe story is een inspiratiespeech van 70 minuten, die het belang van de ‘street skills’ schetst en die aanzet om te reflecteren over hoe ze voor meerwaarde kunnen zorgen in je professionele en je privéleven. Als je op zoek bent naar een directe aanpak met je team, bekijk dan onze Action Workshops.

 

 Benodigde tijd: 70 minuten

Interesse?

Start vandaag met een StreetwiZe sessie!

Contacteer ons