You are here

Team

 

StreetwiZe brengt de beste trainers samen om authentieke en impactvolle inhoud te brengen, waarbij we de verwachtingen van onze klanten steevast proberen te overtreffen. Al onze medewerkers hebben een pak ervaring in huis. Ze hebben zowel bedrijfs- als trainingservaring en ook ervaring met Mobile School.

  • Business: StreetwiZe facilitators hebben internationale- en multi sector ervaring tot op topniveau, over alle sectoren heen. Ze kennen en begrijpen de uitdagingen van jouw sector, bedrijf en team.
  • Training: StreetwiZe facilitators zijn professionele trainers en coaches die de meest impactvolle methodes en technieken gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken.
  • Mobile School: Alle StreetwiZe facilitators kennen de mobiele scholen en hebben er mee gewerkt. Hun ervaringen met straatjongeren zijn hun bron van inspiratie.
Arnoud Raskin

Arnoud Raskin

Arnoud Raskin is medeoprichter van Mobile School en StreetwiZe.

Hij is een internationaal erkend sociaal ondernemer, Ashoka Fellow en auteur van het boek ‘StreetwiZe: Wat managers kunnen leren van straatkinderen’. Onder Arnouds leiderschap is Mobile School uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie, met meer dan 40 mobiele scholen in 20 landen. Mobile School heeft jaarlijks meer dan 60 000 contacten met straatjongeren. StreetwiZe werd onder zijn leiding een topaanbieder van talentontwikkeling en leiderschapstrainingen voor bedrijven. StreetwiZe programma’s focussen op de noden van het bedrijf én maken co-creatie mogelijk met een positief impact op straatkinderen overal ter wereld. StreetwiZe staat in voor 75% van het budget van de Mobile School Group.

 

Bram Doolaege

Bram Doolaege

Bram is een autoriteit op het gebied van veranderingsmanagement, communicatie en leiderschap en deed onderzoek naar evidence-based management. Bovendien heeft hij een geweldig gevoel voor humor. Bram is momenteel lector in veranderingsmanagement, communicatie en leiderschap aan de Universiteit van Gent. Dit combineert hij met werk als management consultant, voor klanten als de VRT, Ikea en Microsoft.

Bram speelde een sleutelrol bij de oprichting van StreetwiZe en de ontwikkeling van het portfolio van onze StreetwiZe producten.

Kim Swyngedouw

Kim Swyngedouw

Als Managing Partner van Streetwize is Kim verantwoordelijk voor de coördinatie en verdere ontwikkeling van de StreetwiZe-activiteiten in België. Samen met een team van gepassioneerde facilitatoren en een gezonde portie idealisme probeert ze elke dag een verschil te maken, hoe klein ook.

Kim startte haar loopbaan bij Rode Kruis Vlaanderen waar ze heel wat non-profit ervaring opdeed en waar ze geboeid raakte door leiderschapsontwikkeling en business.  Daarnaast brengt Kim 6 jaar ervaring in Learning & Development mee vanuit Vlerick Business School, waar ze naast het ontwikkelen en faciliteren van impactvolle leiderschapstrajecten, ook de coördinatie van een programma portfolio voor haar rekening nam.

Geïnspireerd door de ongelooflijke meerwaarde die business en social voor elkaar kunnen betekenen, ziet ze haar rol binnen StreetwiZe als de ideale kans om zelf die meerwaarde te gaan creëren.

Bart Vanbellinghen

Bart Vanbellinghen

Bart draagt bij aan het team met ervaring op het vlak van bedrijven, HR en Leren & Ontwikkelen. Bij IBM was hij actief in de internationale leerorganisatie EMEA en de Belgische verkooporganisatie. Daarna zette hij zijn carrière verder aan de Vlerick Bussiness School als senior adviseur Leren & Ontwikkelen, waar hij impactvolle executive development programma’s opzette. Voor hij het StreetwiZe team vervoegde, werkte hij als Senior HR Business Partner bij Sanoma Media Belgium, waar hij een grootschalige transformatie van HR, Leren en Ontwikkelen en bedrijfscommunicatie ondersteunde. Bart heeft heel wat ervaring als facilitator en kan een breed gamma aan onderwerpen aanbrengen. Hij streeft naar effectiviteit, waarbij hij uitgaat van zijn interesse in zowel mensen als bedrijven.

Hans Lamberts

Hans Lamberts

Hans vervoegde het StreetwiZe-team met een degelijke ervaring in Business, Learning & Development. Bij Elia greep hij de kans om van een technische functie in investment planning door te groeien naar een HR-rol, verantwoordelijk voor het design en opzetten van een lerende organisatie. Geïnspireerd door de kracht van entrepreneurship en zelfvertrouwen in verschillende contexten en op verschillende niveaus, beschouwt hij zijn rol binnen StreetwiZe als de perfecte manier om persoonlijke en organisationele groei te ondersteunen in diverse situaties.

Eric Vanbiervliet • StreetwiZe Partner

Eric Vanbiervliet

Eric combineert een uitgebreide ervaring in learning & development en in organisational development met een fascinatie voor identiteit en cultuur. Hij werkte lang bij Colruyt Group, waar hij als leidinggevende meewerkte aan de opstart van het interne communicatiebureau. Daarnaast bouwde hij er mee de corporate marketingafdeling uit en gaf hij vorm aan het merk Colruyt Group. In 2011 maakte hij de overstap naar de cel Organisatieontwikkeling om er te werken rond waarden en missie. In deze functie deed hij zijn ervaring op in het faciliteren en coachen van medewerkers en leidinggevenden en in het adviseren van de directie.

Tessa Goossens • StreetwiZe Partner

Tessa Goossens

Tessa brengt haar expertise in co-creatie processen, participatieve beleidsvorming en jeugdwerk naar het StreetwiZe team, alsook haar ongebreidelde enthousiasme.
Ze was cultuurbeleidscoördinator in Sint-Gillis (Brusssel) en gaf vorm aan de impactanalyses van het lokale beleid. Bij Link in de Kabel, creeërde ze mediawijze leerervaringen voor jongeren in maatschappelijk kwestbare situaties en hun begeleiders via individuele coaching en culturele veranderingstrajecten.
Voor elke uitdaging, schudt Tessa de perfecte methodologie uit haar mouw. Ze combineert haar ervaring in intervisie en het modereren van groepsdynamica met een verhelderende positieve focus.

Caroline Coppens • StreetwiZe Facilitator

Caroline Coppens

Bij StreetwiZe kan Caroline haar jarenlange ervaring als trainer bij Thomson Reuters combineren met haar tomeloze energie om opleidingen te geven die impact hebben. Precies die impact is de drijfveer voor haar commitment. Als Caroline overtuigd is van een bepaalde visie of aanpak, zal ze alles uit de kast halen om de mensen rondom haar mee te krijgen. Ze motiveert vanuit haar buikgevoel én vanuit de kennis die ze opdeed in haar functies als trainer, event coördinator en Marketing Manager. Caroline is licentiaat Romaanse Talen. Ze behaalde ook de masters Taal &Bedrijf enOnderzoeksjournalistiek en volgde de Lerarenopleiding. Ze spreekt vloeiend Engels en Frans en trekt haar plan in het Spaans  (aan de bar met wat lekkere tapas of… aan een mobiele school).

Lore De Muynck • Content Developer

Lore De Muynck

Als Content Developer staat Lore in voor de versterking en uitbreiding van het portfolio van StreetwiZe. Ze zet de theorie om in (inter)actieve en unieke workshops. Ze laat zich hierbij inspireren door de lessen van de straat en doet een beroep op haar eigen bedrevenheid en op die van de StreetwiZe facilitators. Gedreven door haar leergierigheid, creativiteit en interesse in ervaringsgericht leren, ontwikkelt ze een impactvol vormingsaanbod. 

Lore  deed ervaring op in de ontwikkeling en ondersteuning van workshops voor verschillende doelgroepen in haar rol als leerkracht en educatief medewerker in de non-profit in België, Guatemala en Peru. Ze is ook al enkele jaren vrijwilliger bij Mobile School. 

Joyce Trémérie

Joyce Trémérie

Als Office Manager zorgt Joyce ervoor dat de administratieve en logistieke support het tempo van de snelgroeiende hybride organisatiestructuur bij kan houden.

Ze is verantwoordelijk voor het beheer en het stroomlijnen van de back-office, waaronder sales support voor StreetwiZe, event support voor de Mobile School campagnes en algemene administratieve en logistieke ondersteuning van de hele organisatie.    
 
Joyce heeft diploma’s in international business economics en HR management en meer dan 15 jaar ervaring in HR/management consultancy en non profit omgeving.

Ze spreekt vloeiend Engels, Frans en Nederlands.

Ine Stessens

Ine Stessens

Ine Stessens kwam bij het team in januari 2016 als Office Assistant. Zij ondersteunt de back-office van StreetwiZe en Mobile School. Ine heeft 10 jaar werkervaring als clinical research associate and project manager in de farmaceutische en biotechnologische industrie. Ze heeft een Master in Criminologie en International Relations en ook een Bachelor in Verpleegkunde. Ine spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans.

Pieter Crabbé • Business Development Officer

Pieter Crabbé

Als Business Development Officer staat Pieter in voor het onderhouden van relaties met klanten en het verder uitbreiden van het klantenbestand. Op deze manier zal hij er samen met het volledige StreetwiZe-team alles aan doen om de organisatie verder uit te bouwen en naar een nog hoger niveau te tillen.

Pieter begon zijn loopbaan als leerkracht in het lager onderwijs en belandde na zijn studies Advanced Business Management bij Sport Vlaanderen als consulent sportpromotie. Op korte termijn bouwde hij enerzijds een enorme passie op voor jeugdwerking en maakte hij anderzijds grondig kennis met de vele uitdagingen binnen sales & marketing. Deze combinatie leidde hem naar StreetwiZe waar hij zich vol overgave zal inzetten om een significante impact te hebben op straatkinderen wereldwijd.