Contact

You are here

Vacature: ERVAREN TRAINER

 

Ervaren trainer op zoek naar nog meer sociale impact?

Jezelf ooit afgevraagd hoe jouw training- en coachingervaring in te zetten voor een nóg grotere positieve impact op de wereld? StreetwiZe is op zoek naar een ervaren trainer met een passie voor mensen om onze talent- en leiderschapsprogramma’s bij klanten op te leveren. Op zoek naar een start-up omgeving met sociale impact? Dan is StreetwiZe de perfecte match voor jou!

STREETWIZE

StreetwiZe is een unieke aanbieder van talentontwikkeling die een impact gedreven aanpak hanteert. We bieden no-nonsense opleidingen en inspiratie aan om mensen en organisatie te versterken: we maken ze weerbaar, ondernemend en positief. 

Wat ons uniek maakt, is dat de inhoud van onze programma’s gebaseerd is op onze ervaring met straatkinderen wereldwijd. Straatjongeren zijn onze inspiratiebron en bestaansreden. Het zijn jongens en meisjes die overleven in snel veranderende en onrustige omgevingen, waar zware concurrentie heerst en waar middelen schaars zijn. Geïnspireerd door deze straffe gasten ontwikkelden we een impact gedreven benadering voor talent- en leiderschapsontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat de Street Skills ook voor bedrijven en hun medewerkers een ongelooflijke toegevoegde waarde kunnen bieden.

Onze non profit Mobile School focust op het empoweren van straat jongeren door te werken aan de ontwikkeling van hun zelfvertrouwen en het trainen van straathoekwerkers op meer impact. Al meer dan 20 jaar valoriseert StreetwiZe de talenten en vaardigheden van straat-geconnecteerde kinderen en jongeren via Mobile School in ondertussen 26 landen. 

StreetwiZe investeert 100% van de winst in Mobile School, co- creëert educatieve materialen en ondersteunt Mobile School in het vergroten van hun sociale impact. 

 

JOBOMSCHRIJVING

Een StreetwiZe trainer werkt als zelfstandige/freelancer. Je bent een ambassadeur voor StreetwiZe’s talentontwikkelingsprogramma’s en je begeleidt organisaties, medewerkers en teams naar een StreetwiZe mindset. 

Jouw verantwoordelijkheden: 

 • Je levert wekelijks een aantal workshops op bij de klant. Dit kan gaan van halve dag sessies tot volle dagen, in losse sessies of voortrajecten van meerdere maanden.  
 • Je denkt samen met je collega’s na over het meest passend antwoord op nieuwe content vragen (change, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, …) en hoe we het huidige portfolio kunnen versterken.
 • Je neemt een actieve rol op tijdens de maandelijkse intervisies.
 • Je investeert op je eigen unieke manier om geloofwaardig te zijn in je StreetwiZe -rol zodat je paradigma’s kan shiften en kan bijdragen aan de missie van de organisatie.
 • Je bent een ambassadeur voor onze hybride organisatie en neemt tijd om contacten te leggen met onze vrijwilligers.

 

KENNIS EN ERVARING

 • Aantoonbare expertise in learning & development en in training.
 • Aantoonbare expertise in design en uitrollen van succesvolle trainingsprogramma’s rond talentontwikkeling en persoonlijk leiderschap,inclusief leerstrategieën, praktijken en processen.
 • Aangetoond vermogen om bestaande inhoud aan te passen naar de bedrijfsspecifieke context en om de betrokkenheid van deelnemers, impact en behoud van kennis te verzekeren.
 • Bewezen creativiteit in het ontwikkelen en uitrollen van leerervaringen.
 • Een geëngageerd persoon met kennis van en interesse in sociaal ondernemerschap.
 • Gebeten door talent- en leiderschapsontwikkeling en bereid om kennis en begrip van deze markt continu bij te schaven.
 • Gepassioneerd door het menselijke aspect in doing businessen hierin met StreetwiZe een verschil willen maken.
 • Aangetoond vermogen om zowel zelfstandig als in team te kunnen werken.

 

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

 • Een zelfstandig contract en de kans om mee te bouwen aan de groei van een unieke hybride organisatie.
 • Een uitdagende functie – omringd met creatieve geesten en goesting.
 • Een inloopperiode van 1 maand. Tijdens die inwerkfase krijg je een aantal opdrachten toegewezen ter ondersteuning van de senior Streetwize partners.
 • Een marktconform tarief voor het opleveren van opdrachten bij de klant.

 

INTERESSE? 

Kreeg je een energieboost bij het lezen van deze vacature? Aarzel niet en solliciteer vandaag. Stuur je CV en motivatiebrief naar joyce@streetwize.be