Geef mobile school een duwtje in de rug

 

Vlaanderen is weer volop aan het warmlopen voor de Music For Life-campagne van Studio Brussel. De Warmste Week is ondertussen een vaste waarde geworden voor veel Vlamingen en zal dit jaar van 18 tot 24 december plaatsvinden in Kortrijk.

 

DUWTJE IN DE RUG

De afgelopen 6 jaar kregen we dankzij De Warmste Week niet alleen een financieel duwtje in de rug, maar werd onze organisatie door de vele leuke acties ook actief in de kijker gezet. We staan er steeds van versteld met hoeveel ondernemerschap, inzet, positiviteit en creativiteit er acties ten voordele van Mobile School worden georganiseerd.

 

WAT KAN JIJ DOEN ALS INDIVIDU OF BEDRIJF?

Verkoop je zelfgemaakte sjaals, koekjes of soep? Organiseer je een tombola, concert of zwemmarathon? 

Elke actie, klein of groot, heeft zijn impact op onze werking! De verzamelde euro’s investeren we in de ontwikkeling van straatkinderen via de werking van onze mobiele scholen. Meer nog, door je actie leren nog meer mensen onze organisatie kennen.

Klaar om de handen uit de mouwen te steken? Surf dan naar www.dewarmsteweek.be en registreer ook jouw actie voor Mobile School vzw.

 

NOOD AAN MEER INSPIRATIE?

De Warmste Week focust dit jaar op drie doelen: zelf een actie organiseren, meelopen op de Warmathon en vrijwilligen.

 

#DUWMEE

De vrijwilligers van MobileSchool organiseren dit jaar voor de 7de keer de sponsorwandeling #DuwMee. Op zaterdag 21 december duwen zij de mobiele school vanuit Deinze en Rijsel tot aan het Nelson Mandelaplein in Kortrijk. Goesting om samen met je collega’s, familie of vrienden mee te wandelen? Schrijf je dan snel in: www.duwmee.be!

 

WARMATHON

Ook dit jaar kan je opnieuw lopen voor jouw goede doel tijdens De Warmste Week. Dit jaar organiseert StuBru een Warmathon in Kortrijk, Gent, Brussel, Antwerpen, Leuven en Beringen. Kies bij het inschrijven voor welk goed doel je wil lopen (al suggereren wij toch Mobile School vzw 😉) en zet samen met alle andere lopers je beste beentje voor.

 

VRIJWILLIG

5 december is de Internationale Dag van de Vrijwilliger. Naar aanleiding daarvan zet De Warmste Week dit jaar ook actief in op vrijwilligerswerk. Registreer je op de website van De WarmsteWeek als vrijwilliger voor een welbepaald goed doel en steek je handen uit de mouwen. Wij zoeken ook nog wat mensen die ons graag logistiek ondersteunen op zaterdag 21 december in de regio Deinze-Kortrijk tijdens de DuwMee.