[[en]]Subscribe to our newsletter [[nl]]Abonneer op onze nieuwsbrief

#DuwMee 2023

Move, connect & care met je team

Help met je bedrijf Mobile School vzw het verschil te maken voor kwetsbare kinderen & jongeren

Wil jij aan het einde van het jaar ook solidair zijn met de bredere samenleving en tegelijkertijd bewegen en verbinden met je team en anderen? Zoek niet verder en doe mee met #DuwMee 2023 – ons betoverende eindejaarsevent op zaterdag 16 december. Ontdek de verschillende aspecten van het event verderop en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ons jaarlijks #DuwMee event draagt actief bij aan het versterken van kwetsbare kinderen en jongeren in hun eigenwaarde en talenten. De opbrengst van ons event wordt rechtstreeks geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe mobiele scholen & duurzaam educatief materiaal.

Move

Op zoek naar een sportieve uitdaging voor jou en je team? Versterk je team en werk tegelijkertijd aan je gezondheid. Kies zelf hoeveel kilometers je wil wandelen en sluit je aan bij andere enthousiaste wandelaars op onze mooie route in en rond Leuven. Doe mee aan deze sportieve uitdaging en geniet van de voldoening en verbondenheid op ons feestelijk slotmoment.

Connect

#DuwMee is niet enkel een sportieve aangelegenheid, maar ook een kans om elkaar beter te leren kennen en relaties te versterken. Nodig je collega’s, vrienden en familie uit en beleef samen een onvergetelijke dag vol plezier en samenhorigheid. Op de route en de verschillende stopplaatsen kan iedereen genieten van optredens, animatie, snacks en winterse gezelligheid. Ook voor de kinderen voorzien we een fijn aanbod aan animatie.

Care

Met #DuwMee zetten we straatkinderen en jeugdwerkers wereldwijd in de kijker. Ontdek tijdens onze sponsorwandeling op zaterdag 16 december hoe de mobiele school werkt en in welke landen we reeds actief zijn. Met meer dan 500 wandelaars zetten we ons die dag in om kwetsbare kinderen te ondersteunen. Dragen jullie ook je steentje bij?

Interesse?

Heb je interesse? Geef ons een seintje via info@streetwize.be of +32 16 20 00 85. We bekijken graag samen de mogelijkheden en hoe we jullie verder van dienst kunnen zijn.

Blijf op de hoogte van onze actie via www.duwmee.be

[[en]]Available from 19 Dec on the webshop of Dreamland! [[nl]]Vanaf 19/12 te koop op de webshop van Dreamland! [[fr]]Disponible à partir du 19 déc dans la boutique en ligne de Dreamland.